موفقیت فرزند همکار دانشگاهی، در سومین رویداد ملی ایده آزاد اسباب بازی

1399/10/16

«ماشین کنترلی» ساخته دانیال نورقلی پور فرزند همکار محترم، امام محمد نورقلی پور در سومین رویداد ملی ایده آزاد اسباب بازی مورد توجه تولیدکنندگان قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: «ماشین کنترلی» ساخته دانیال نورقلی پور  مورد توجه تولیدکنندگان قرار گرفت.
ایده‌ی اسباب‌بازی که در این رویداد بسیار مورد توجه تولیدکنندگان و مسئولان کانون قرار گرفت و قول حمایت از آن را دادند «ماشین کنترلی» نام داشت که از سوی دانیال نورقلی‌پور عضو نوجوان مرکز فرهنگی‌هنری، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گنبدکاووس ارایه شد.

دانیال نورقلی پور در مورد ایده‌ی خود گفت: این اسباب‌بازی قابلیت دارد که بچه‌ها تمام اجزای آن را با استفاده از وسایل در دسترس خودشان به دلخواه بسازند این اسباب‌بازی دارای یک مدار الکترونیکی، دسته‌کنترل و بدنه‌ی مقوایی ماشین است که ساخت آن ساده است.

​حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه گنبدکاووس کسب این موفقیت را به همکار محنرم و خانواده ایشان  تبریک عرض نموده و برای ایشان از درگاه ایزد‌منان آرزوی توفیق روز‌افزون دارد.