ارسال پستی مدارک نو دانشجویان ورودی سال 1399 دانشگاه گنبدکاووس

1399/10/23

دانشجویان مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته حداکثر تا تاریخ 1399/11/11 فرصت دارند مدارک خود را تکمیل و از طریق پست به دانشگاه ارسال نمایند.

قابل توجه نو دانشجویان مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته سال تحصیلی 1399

به منظور رعایت دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا لازم است از طریق باجه‌های پستی مدارک هویتی، تحصیلی و... خود را که لیست آن‌ها در فایل چک‌لیست ذکر شده است را با استفاده از سـرویس پست پیشـتاز بـه دانشگاه گنبد کاووس حداکثرتا تاریخ 1399/11/11 ارسال نمایید، بدیهی است درصورت عدم ارسال مدارک تا تاریخ اعلامی ثبت‌نام شما لغو خواهد گردید.

نکات مهم

1. آدرس: گنبدکاووس، خیابان شهید فلاحی، انتهای بلوار بصیرت، صندوق پستی 163 و کدپستی 4971799151 - آموزش کل دانشگاه گنبدکاووس (آقای ممی‌زاده)
  2. فایل چک‌لیست را به صورت پشت‌و رو چاپ گرفته و با توجه به مدارکی که باید ارسال کنید آنرا تکمیل و به همراه مدارک ارسال نمایید.
  3. حتماً پرسشنامه مرکز آمار و کامپیوتر را تکمیل و ارسال نمایید.
  4. برگه‌های ثبت‌نام ورودی جدیدی را که هنگام ثبت‌نام غیرحضوری از سامانه پذیرش دریافت نمودید را حتماً امضاء و اثر انگشت کرده و به همراه سایر مدارک ارسال نمایید.
  5. تمام مدارک دوره متوسطه و پیش‌دانشگاهی با مهر و امضای مدیر دبیرستان یا هنرستان قابل قبول می‌باشد پس لطفاً دقت لازم را داشته باشید.
  6. دانشجویان آقای مشمول قانون خدمت وظیفه عمومی که تاکنون نسبت به اخذ معافیت تحصیلی خود اقدام نکرده‌اند، حتماً باید  برگ معافیت تحصیلی را از دفاتر خدمات الکترونیک پلیس +10 اخذ کرده و اصل آنرا ارسال نمایند.
  7. دانشجویان پذیرفته‌شده سهمیه مناطق درگیر بلایای طبیعی (سیل و زلزله) باید اصل گواهی تایید شده فرمانداری و اصل فرم مخصوص اخذ تعهد از پذیرفته‌شدگان را به همراه سایر مدارک حتماً ارسال نمایند.
  8. در صورت داشتن هرگونه سوال می‌توانید با شماره‌های ذیل تماس حاصل فرمایید.
ساعات اداری

017-33266700 داخلی 3 و 4

017-33267507 - داخلی 3 و 4

ساعات غیر اداری (فقط در صورت ضرورت و ارسال پیام کوتاه)