انتصاب دکتر مژگان میرزا به سمت رییس آموزشکده فنی و حرفه ای دختران کوثر شهرستان گنبدکاووس

1399/11/05

طی حکمی از سوی دکتر صالحی عمران ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، دكترمژگان میرزا، عضو هیات علمی دانشکده علوم انسانی و علوم ورزشی دانشگاه گنبدکاووس به سمت رییس آموزشکده فنی و حرفه ای دختران کوثر شهرستان گنبدکاووس منصوب شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه گنبدکاووس و به نقل از روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان گلستان، دكترصالحی عمران، ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، طی حکمی دکتر مژگان میرزا، عضو هیات علمی دانشکده علوم انسانی و علوم ورزشی دانشگاه گنبدکاووس را به عنوان رئيس آموزشکده فنی و حرفه ای دختران کوثر منصوب و از زحمات و تلاش‌های سرکار خانم توحیدی تقدیر و تشکر کرد.

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه گنبدکاووس این انتخاب و انتصاب شایسته را تبریک عرض نموده و برای ایشان از درگاه ایزد‌منان توفیق روز‌افزون مسئلت می نماید.