یک گونه جدید ماهی دریای خزر، به نام عضو هیات علمی دانشگاه گنبدکاووس نامگذاری شد.

1399/10/22

یک گونه ماهی جدید کشف شده توسط محققین دانشگاه تهران در راستای پاسداشت زحمات و تلاش های دکتر رحمان پاتیمار عضوهیات علمی دانشگاه گنبدکاووس به نام ایشان نامگذاری و ثبت جهانی شد.

دکتر سهیل ایگدری، دانشیار گروه شیلات دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و سرپرست پروژه تحقیقاتی ماهیان آب‌های داخلی ایران از کشف، نامگذاری و ثبت جهانی یک گونه جدیدی از ماهیان دریای خزر خبر داد.

این گونه از خانواده Gobiidae و با نام علمی Ponticola patimari Eagderi et al., 2020 که از منطقه حوضه جنوبی دریای خزر کشف و ثبت جهانی شده است.

این گونه جدید در راستای پاسداشت فعالیت‌ها و تحقیقات ارزشمند جناب آقای دکتر رحمان پاتیمار، دانشیار گروه شیلات دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه گنبدکاووس در این عرصه به نام ایشان نام گذاری شده است. این اکتشاف در قالب مقاله‌ای در مجله FishTaxa که این مجله نمایه (Thomson Reuters (ISI و (included in 2020) Scopus   می‌باشد، به چاپ رسیده است.

دانلود فایل مقاله