پیام تبریک رییس دانشگاه گنبدکاووس به مناسبت روز کارمند

1400/06/03

همکاران ارجمند شاغل در دانشگاه گنبدکاووس:

چهارم شهریورماه «روز کارمند» ، یادآور ارزش نهادن به مجاهدت قشر عظیمی از جامعه و انسان های شایسته ایست که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای خداوند است و در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بخش مهم و اساسی اداره امور کشور را برعهده دارند.
بدون تردید تلاش این قشر شریف در همه نهادها و سازمان ها زمینه‌ ساز توسعه و پیشرفت است و مجموعه دانشگاه گنبدکاووس نیز از این قاعده مستثنی نیست. پر واضح است هیچ کوششی در جهت ارتقاء کیفیت خدمات و ایجاد رضایت در ارباب ‌رجوع بدون همت و همراهی این عزیزان به ثمر نخواهد رسید.
      روز کارمند که با نام و یاد شهیدان والامقام”رجایی” و “باهنر” مزین  شده را به تمامی کارکنان عزیز و همکاران گرانقدر دانشگاه گنبدکاووس تبریک عرض کرده، ضمن آرزوی سعادت امیدوارم در مسیر پیشرفت بیش از پیش دانشگاه، موفق‌تر از گذشته حرکت نمایید.

دکتر ابوالفضل طهماسبی
رییس دانشگاه گنبدکاووس