در پی تصویب قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی، دانشگاه گنبدکاووس در بیانیه ای به این قطعنامه واکنش نشان داد.

1401/03/19

در این بیانیه آمده است:
جامعه دانشگاهی گنبدکاووس تصویب قطعنامه ارائه شده از سوی استکبار جهانی و دشمنان این مرز و بوم (آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان) در نشست شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی که بر اساس گزارش شتابزده و غیر متوازن مدیرکل آژانس و مبتنی بر اطلاعات دروغین و ساختگی رژیم اشغالگرصهیونیستی صورت گرفته است را به عنوان اقدامی سیاسی، نادرست و غیرسازنده محکوم می‌نماید.
قابل ذکر است که جمهوری اسلامی ایران طی سال‌های گذشته همواره با آژانس همکاری سازنده‌ای داشته و انجام بخش قابل توجهی از بازرسی‌های آژانس در سطح جهانی در ایران موید این نکته است به گونه‌ای که کشورمان در حال حاضر از شفاف‌ترین برنامه صلح آمیز هسته‌ای در میان کشور‌های عضو آژانس برخوردار است.