دومین همایش ملی پایش و پیش آگاهی در گیاه پزشکی

تاریخ ثبت: 1395/11/05 - 05:59 ب.ظ

در پرتو الطاف الهی و با هدف تبادل آخرین یافته‎های تحقیقاتی در زمینه پیش‎آگاهی در گیاه‎پزشکی و ایجاد بستر لازم برای هم‎اندیشی بین پژوهشگران و سیاست‎گزاران این بخش، دانشگاه گنبد کاووس در نظر دارد با همکاری پردیس تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی بروجرد دومین همایش ملی پایش و پیش‎آگاهی در گیاه‎پزشکی را در اسفند ماه سال 1395 در دانشگاه گنبد برگزار نماید.

دومین همایش ملی پایش و پیش آگاهی در گیاه پزشکی​

در پرتو الطاف الهی و با هدف تبادل آخرین یافته‎های تحقیقاتی در زمینه پیش‎آگاهی در گیاه‎پزشکی و ایجاد بستر لازم برای هم‎اندیشی بین پژوهشگران و سیاست‎گزاران این بخش، دانشگاه گنبد کاووس در نظر دارد با همکاری پردیس تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی بروجرد دومین همایش ملی پایش و پیشآگاهی در گیاهپزشکی را در اسفند ماه سال 1395 در دانشگاه گنبد برگزار نماید. امید است با حضور اساتید، متخصصان، دانشجویان و صاحبنظران این رشته و تخصص‎های وابسته، شاهد برگزاری همایشی پربار در مصادیق علمی، اجتماعی و فرهنگی آن باشیم.

محورهای همایش

• مدیریت آفات، بیماری‎ها و علف‎های هرز

• ارزیابی خسارت آفات، بیماری‎ها و علف‎های هرز

• کنترل بیولوژیک آفات، بیماری‎ها و علف‎های هرز