ثبت‌نام زائرین پیاده‌روی اربعین حسینی (دانشجو، کارمند، هیات علمی)

1403/05/05

کلیه دانشگاهیان گرامی دانشگاه گنبد کاووس میتوانند بدون محدودیتی در این رخداد عظیم و بی نظیر بین المللی اربعین ۱۴۰۳ به عنوان یکی از زایرین حسینی در کاروان نام نویسی کنند اما به جهت محدودیت تعداد پذیرش اولویت به ترتیب زمان ثبت نام داوطلبان میباشد.

ستاد اربعین دانشگاه گنبدکاووس در نظر دارد جهت رفاه حال آن دسته از دانشگاهیان، که قصد شرکت در پیاده روی اربعین 1403 را دارند، برنامه‌ریزی نماید؛ لذا علاقمندان جهت ثبت نام و اطلاع از شرایط سفر به کانال ایتا eitaa.com/arbaeenunigonbad مراجعه نمایند.

کلیه دانشگاهیان گرامی دانشگاه گنبد کاووس میتوانند بدون محدودیتی در این رخداد عظیم و بی نطیر بین المللی اربعین ۱۴۰۳ به عنوان یکی از زایرین حسینی در کاروان نام نویسی کنند اما به جهت محدودیت تعداد پذیرش اولویت به ترتیب زمان ثبت نام داوطلبان میباشد.