سامانه جامع دانشگاه
سامانه آموزش مجازی
ارتباط با ریاست
EN RU

برگزاری نخستین همایش ملی رویکردهای نوین مدیریت در مطالعات میان رشته ای در دانشگاه گنبدکاووس

20 آذر 1399 | 22:17

در این همایش ۳۶۹ مقاله به دبیرخانه همایش رویکردهای نوین مدیریت در مطالعات میان رشته ای ارسال شده است که از این تعداد ۳۰۵ مقاله پذیرفته شده است.

نخستین همایش ملی رویکردهای نوین مدیریت در مطالعات میان رشته ای با همت مسئولین و اعضای هیات علمی دانشکده علوم انسانی آزادشهر و  با محوریت ( رویکردهای نوین مدیریت در مطالعات سازمانی، تحقیقات نوین در حوزه پولی و مالی، دستاوردهای علمی اخیر در صنعت بیمه، پژوهش های جدید مدیریت در حوزه تصمیم سازی و  تصمیم گیری و سایر رویکردهای نوین مدیریتی در حوزه تحقیقات کاربردی) در محل سالن جلسات دانشکده علوم انسانی و تربیت بدنی دانشگاه گنبدکاووس بصورت مجازی برگزار گردید.