کسب رتبه سوم در دومین جشنواره پژوهش و کارآفرینی

تاریخ ثبت: 2018/11/19 - 04:17 ب.ظ

دومین جشنواره پژوهش و کارآفرینی در زنجیره ارزش حبوبات به همت دانشکده تولید گیاهی و مرکز کارآفرینی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با شعار «زیست بوم پایدار، تغذیه سالم و فرصت های کارآفرینی» برگزار گردید.

در این جشنواره دانشجویان دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه گنبدکاووس حضور فعال داشتند.
در بخش مسابقه طبخ غذا توسط دانشجویان، دانشگاه گنبدکاووس موفق به کسب رتبه سوم در دومین جشنواره پژوهش و کارآفرینی در زنجیره ارزش حبوبات شد. همچنین در مراسم تقدیر از دانشجویان کارآفرین، خانم مهناز پایندان موفق به کسب عنوان دانشجوی موفق کارآفرین گردید.