تجهیز و صنعتی سازی آشپزخانه رستوران دانشگاه گنبدکاووس

تاریخ ثبت: 1398/02/07 - 12:06 ب.ظ

به گزارش روابط عمومی و با اعلام معاون دانشجویی دانشگاه: در راستای تحقق اهداف صندوق رفاه دانشجویان و با حمایت ریاست و معاون محترم اداری و مالی دانشگاه در جهت صنعتی سازی لوازم طبخ غذا در رستوران اقدام شد.

در این راستا با خریداری و نصب دستگاه پلو پز، کباب پز و خورشت پز صنعتی که از جمله مزایای این دستگاه‌ها  میتوان به عدم استفاده از شیوه سنتی پخت و پز، کاهش نیروی انسانی و افزایش میزان کیفیت طبخ و سرعت عمل در فرآیند آماده سازی غذا، بهینه سازی مصرف سوخت معادل و مصرف سوخت کمتر از پخت سنتی، اشغال فضای کمتر نسبت به پخت سنتی اشاره کرد.

 

ارسال های جدید