×
سامانه جامع دانشگاه
سامانه پست الکترونیک
سامانه کتابخانه
سامانه آموزش مجازی
نظرسنجی
ارتباط با ریاست
EN RU

برگزاری جشن میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر در دانشگاه گنبدکاووس

1404/02/08

جشن میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) در روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۷ با حضور پرشور دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه در تالار حکمت دانشکده علوم انسانی با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین ذوالفقاری مسئول محترم دفتر نهاد رهبری برگزار گردید.

جشن میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) در روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۷ با حضور پرشور دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه در تالار حکمت دانشکده علوم انسانی و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا ذوالفقاری مسئول محترم دفتر نهاد رهبری در دانشگاه و نیز اجرای مسابقه و سرود برگزار گردید.
حجت الاسلام و المسلمین ذوالفقاری، مسئول محترم نهاد رهبری در دانشگاه، با سخنرانی الهام‌ بخش خود به جایگاه والای دختران در اسلام پرداختند. ایشان با بیان حدیثی فرمودند: «دختر رحمت و پسر نعمت است» وی دختران را هدیه‌های الهی توصیف کردند که همچون باران، مایه رحمت و برکت‌اند. همچنین به تغییر نگرش تاریخی نسبت به دختران اشاره کردند و افزودند که خداوند به دختر کرامت و عزت بخشید، به‌ گونه‌ای که انسان‌های بزرگ در دامان زنان تربیت شده‌اند. ایشان همچنین به فضائل و شخصیت برجسته حضرت معصومه (س)، بر اهمیت جایگاه دختران در خانواده و جامعه تأکید کردند.
حاج‌ آقا ذوالفقاری در بخش دیگری از سخنرانی خود به مفهوم دختر پرداختند و اظهار داشتند: حرف "د" نشان از دینداری، "خ" خلوص، "ت" تمدن‌ساز بودن، و "ر" رأفت در دختران است. ایشان نقش برجسته دختران در تربیت فرزند و همسرداری را با تأکید بر عطوفت، خلوص، و رحمت آنان، مورد تحسین قرار دادند.
وی همچنین بر اهمیت نقش دختران در ساخت آینده‌ای روشن تأکید کرده و افزودند که تلاش دختران در مسیر علم و اخلاق، نه‌ تنها برای خودشان، بلکه برای پیشرفت جامعه و تربیت نسل‌های آینده نیز تأثیرگذار است.
حاج آقا ذوالفقاری در پایان از دختران خواستند تا با حفظ پاکدامنی و توجه به تحصیل علم و دانش، به ارزش‌های والای خود پایبند بمانند. ایشان تاکید کردند که پایبندی به این اصول، نه تنها زمینه‌ساز رشد فردی و اجتماعی آنان خواهد بود، بلکه می‌تواند الگوی مؤثری برای سایر افراد جامعه نیز باشد.