رشته شیلات گرایش فرآوری محصولات شیلاتی
تولید یا فرآوری، به معنی تهیه کالا و خدمات مورد نیاز با استفاده از منابع و امکانات موجود است. فعالیت تولیدی سلسله اقداماتی است که برای تبدیل منابع به کالاهای مورد نیاز صورت میگیرد.
دانش آموختگان رشته فرآوری محصولات شیلاتی با هدایت و نظارت و کنترل کیفیت محصولات و مشاوره در خصوص طراحی و ساخت واحدهای فرآوری محصولات شیلاتی و نیز معرفی تولیدات جدید آبزیان فرآوری شده به رشد و توسعه این بخش کمک شایانی می کنند.
با توجه به توسعه آبزی پروری و تولید آبزیان در صنایع آبهای داخلی و دریایی نیاز به متخصصینی به منظور ارائه بهتر محصولات مزبور به بازارهای داخلی و خارجی می باشد. امکان ارائه خدمات مزبور نیاز به داشتن تخصص و آگاهی کافی در زمینه های مختلف عمل آوری و تکنیک های لازم و برنامه ریزی و مدیریتی واحدهای عمل آوری محصولات شیلاتی دارد، لذا با توجه به توضیحات بالا وجود چنین دورهای ضروری میباشد.
دستگاههای موجود در آزمایشگاه فرآوری محصولات شیلاتی