اولین همایش ترسیم چشم انداز جمهوری اسلامی ایران 1450

1400/01/21

همایش ملی «ترسیم چشم‌انداز جمهوری اسلامی ایران ۱۴۵۰» توسط کمیته‌ی چشم‌انداز دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام و در راستای دستیابی به اهداف و آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌گردد. این کنفرانس در پس ایجاد محفلی علمی، شبکه‌سازی و استفاده از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های علمی کشور و بهره‌مندی از نظرات اساتید، صاحب‌نظران و دانشجویان در خصوص تدوین سند چشم‌انداز جمهوری اسلامی ایران ۱۴۵۰ می‌باشد. در این راستا از تشریک مساعی پژوهشگران و فرهیختگان کشور در این زمینه استقبال می‌نماید.

اهداف همایش:

- ایجاد محفلی علمی به منظور مشارکت نخبگان، فرهیخگان و صاحب‌نظران کشور در ترسیم چشم‌انداز ج.ا.ایران ۱۴۵۰

- ایجاد بستری در راستای شکل‌گیری شبکه‌ای از اساتید، پژوهشگران، صنعتگران و هنرمندان کشور به منظور تشریک مساعی
در ترسیم چشم‌انداز ج.ا.ایران ۱۴۵۰

- اطلاع‌رسانی و ارائه‌ی گزارش در خصوص فعالیت‌ها و اقدامات صورت گرفته در راستای ترسیم چشم‌انداز ج.ا.ایران ۱۴۵۰

ارسال مقالات: حداکثر تا ۳۱ اردیبهشت

برگزاری همایش: ۲۳ و ۲۴ تیر