گزارش عملکرد ۸ ساله دانشگا‌ه‌ گنبدکاووس( درج شده درسایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)

1400/02/08

آموزش عالی ایران در ۸ سال گذشته از فرازها و نشیب‌های متعدّدی برخوردار بوده است. در آخرین مورد، موضوع همه‌گیری کرونا از اواخر سال ۹۸ و ادامه آن در سال ۱۴۰۰ باعث شد که بسیاری از برنامه‌های ستاد وزارت و دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی، پژوهشی و فنّاوری دستخوش تغییرات جدی شود. به هر حال آنچه مهم است ادامۀ روند توسعه و تکامل آموزش عالی کشور در بستری آرام و مناسب است. گزارش‌های ذیل مجموعه فعالیت‌های دانشگاه‌ها / مؤسسات پژوهشی و فنّاوری کشور است که در اختیار علاقمندان قرار می‌گیرد. این مجموعه با تلاش کلیه همکاران دانشگاهی در دولت‌های یازدهم و دوازدهم تهیه شده و با هدف انتقال تجربیات مدیریتی موفق برای جلوگیری از هدر رفت منابع و افزایش راندمان و به عنوان اسناد عملکردی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهش و فناوری در دولت های یازدهم و دوازدهم در اختیار عموم همکاران محترم قرار می‌گیرد.کاربران محترم می‌توانند با ضربه زدن روی عنوان هر دانشگاه / مؤسسه پژوهشی یا پارک فناوری به محتوای گزارش دست یابند.

مشاهده فایل گزارش عملکرد 8 ساله دانشگاه گنبدکاووس

ارجاع به سایت وزارت علوم تحقیقات و فناوری
 جهت مشاهده گزارش عملکرد ۸ ساله دانشگا‌ه‌ها / مؤسسات پژوهشی/ پارک های علم و فناوری