پیام تبریک دکتر ابوالفضل طهماسبی، ریاست دانشگاه گنبدکاووس به مناسبت روز گرامیداشت مقام استاد و معلم

1400/02/12

به نام خداوند جان و خرد

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان شریف و دانشجویان ارجمند فرا رسیدن دوازدهم اردیبهشت، سالروز شهادت استاد شهید آیت‌الله مرتضی مطهری و آغاز هفته‌ی معلم را گرامی می‌دارم.  هفته‌ی بزرگداشت مقام معلم و تکریم مقام استاد همواره برای اولیای دانشگاه گنبدکاووس از اهمیتی بسزا برخوردار بوده است. همه‌ساله در چنین ایامی و در «هفته‌ی سرآمدی آموزش» با برپایی آیین‌هایی از خدمات آموزشی استادان ارجمند به قدر وسع تجلیل می‌شد. اکنون که به علت گسترش بیماری کرونا، همکاران دلسوز و کوشا با احساس مسئولیتی در خور تقدیر، در تجربه‌ای نو و به رغم برخی کمبودهای زیرساختی، با سازوکارهای الکترونیکی چراغ آموزش دانشجویان را در این نیم‌سال تحصیلی فروزان نگه داشته‌اند و کوشیده‌اند تا دانشگاه گنبدکاووس در به‌ سامان‌رساندن مطلوب آموزش‌های مجازی در جامعه‌ی دانشگاهی ایران سرافراز باشد، همت بلند تک تک اعضای هیأت علمی و مدیران و کارکنان معاونت آموزشی و بخش فناوری دانشگاه را ارج می‌نهم و قدردان تلاش‌های شبانه‌روزی آنان هستم. در کنار برپایی کلاس‌های درس به شکل مجازی، بسیاری از همکاران گرامی در حرکتی شایان سپاسگزاری، با تولید محتوای آموزشی و تولید کلیپ‌های علمی و فرهنگی کوشیدند تا در تحقق مسئولیت اجتماعی دانشگاه عملکردی درخشان داشته باشند. اکنون اگرچه توفیق دیدارهای حضوری و برپایی آیین تجلیل از استادان معزز فراهم نیست؛ بی‌گمان پیوندها و دوستی‌های گرم هم‌چنان میان همکاران برقرار و پایدار است. با ستایش این همگرایی، ضمن ابراز قدرشناسی از کوشش‌های بی‌دریغ اعضای محترم هیأت علمی و کارشناسان گرامی دانشگاه، روزهایی خوش و با نشاط را در جمع گرمابخش دانشجویان عزیز از خداوند متعال آرزومندم.

ابوالفضل طهماسبی - اردیبهشت 1400