ششمین فراخوان «صندوق علمی مشترک راه ابریشم ( SRSF )» منتشر شد

1400/02/13

ششمین فراخوان «صندوق علمی مشترک راه ابریشم ( SRSF )» با همکاری آکادمی علوم چین ( CAS ) و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ( INSF ) اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشو ر (INSF) ششمین فراخوان «صندوق علمی مشترک راه ابریشم ( SRSF )» با همکاری آکادمی علوم چین ( CAS ) و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ( INSF ) در راستای همکاری پژوهشگران دو کشور اعلام شد.

این فراخوان در راستای فعالیت‌های پژوهشی مشترک میان محققین ایرانی و محققین آکادمی علوم چین در قالب «پروژه‌های تحقیق و توسعه مشترک» و «کارگاه‌های مشترک» اعلام و اجرایی خواهد شد.

بنا بر این گزارش جزئیات قالب‌های حمایتی این فراخوان به شرح زیر است:

۱. پروژه‌های تحقیق و توسعه مشترک

SRSF حداکثر از شش پروژه تحقیقاتی مشترک در دو زمینه علمی زیر حمایت خواهد کرد:

انرژی‌های تجدیدپذیر ( Renewable Energies )
مهندسی زیستی ( Biological Engineering )
پژوهشگران ایرانی می‌توانند از تاریخ ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ لغایت ۴ تیر ۱۴۰۰ پروپوزال‌های مشترک خود را در سامانه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) ثبت نمایند. ارسال پروپوزال نهایی پژوهشگران ایرانی تنها از طریق سامانه صندوق میسر خواهد بود.

حداقل مدت زمان اجرای پروژه پژوهشی در قالب این فراخوان یک سال، و حداکثر مدت زمان اجرای پروژه پژوهشی در قالب این فراخوان سه سال می‌باشد.

حداکثر حمایت برای پژوهشگران ایرانی مبلغ ۱.۶۸۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال در سال در نظر گرفته شده است.

•   جهت دریافت نمونه فرم پروژه‌های مشترک اینجا را کلیک فرمایید.

برای اطلاع از شرایط و ضوابط عمومی شرکت در این فراخوان در قالب طرح پژوهشی مشترک، اینجا ر ا کلیک نمایید.

برای اطلاع از مشخصات واجدین شرایط شرکت در این فراخوان در قالب طرح پژوهشی مشترک، اینجا را کلیک نمایید.

۲. کارگاه‌های مشترک

SRSF حداکثر از سه کارگاه مشترک در زمینه‌های علمی زیر حمایت خواهد کرد:

انرژی‌های تجدید پذیر،
علوم آب،
علوم شناختی،
فناوری نانو،
مواد پیشرفته، و
مهندسی زیستی.

در صورت برگزاری کارگاه در ایران، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور تا سقف ۶۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال به محققین ایرانی حمایت مالی میزبانی کارگاه را ارائه خواهد کرد، و CAS نیز هزینه‌های سفر بین‌المللی محققین چینی را جهت شرکت در کارگاه تأمین خواهد نمود.

در صورت برگزاری کارگاه در چین، حمایت مالی CAS از محققین خود برای میزبانی کارگاه تا سقف ۶۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال خواهد بود، در حالی‌که صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور هزینه‌های سفر بین‌المللی محققین ایرانی را جهت شرکت در کارگاه تأمین خواهد نمود.

در صورتی که تا ابتدای سال میلادی ۲۰۲۲ محدودیت‌های سفر مربوط به همه‌گیری بیماری کوید -۱۹ همچنان برقرار باشد، کارگاه‌های برگزیده به صورت مجازی برگزار شده و هزینه‌های مربوط به هر کارگاه نیز بر اساس معیارهای یک رویداد مجازی محاسبه خواهد شد.

•   جهت دریافت نمونه فرم کارگاه های مشترک اینجا را کلیک فرمایید.

برای اطلاع از شرایط و ضوابط عمومی شرکت در این فراخوان در قالب برگزاری کارگاه مشترک، اینجا را کلیک نمایید.

برای اطلاع از مشخصات واجدین شرایط شرکت در این فراخوان در قالب برگزاری کارگاه مشترک، اینجا را کلیک نمایید.

برنامه زمانی فراخوان

آغاز فراخوان: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰
پایان مهلت ارسال طرح‌های پژوهشی: ۴ تیر ۱۴۰۰
اعلام نتایج نهایی: ۲۳ مهر ۱۴۰۰
آغاز پروژه‌های پژوهشی: نیمه دوم دی ۱۴۰۰
جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این فراخوان در صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) با واحد دیپلماسی علمی، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور؛

کارشناس مطالعات علمی و روابط بین الملل سرکار خانم «زهرا احسانی»

تلفن: ۸۲۱۶۱۱۱۲-۰۲۱ ایمیل: ehsani.s@insf.org تماس حاصل فرمایید.