سامانه جامع دانشگاه
ارتباط با ریاست
EN RU

ارسال‌های جدید

دانشگاه گنبدکاووس برگزار می کند: "اولین همایش ملی پژوهش‌های نوین در علوم زیستی"

1400/07/10

دانشگاه گنبدکاووس "اولین همایش ملی پژوهش‌های نوین در علوم زیستی"را با هدف ارائه آخرین دستاوردهای متخصصین حوزه زیست‌شناسی و نمایش توان علمی کشور، در 14 بهمن‌ماه 1400 برگزار خواهد کرد.

دبیرخانه همایش از کلیه اساتید، دانشجویان و پژوهشگران ارجمند جهت شرکت در همایش و ارائه نتایج مطالعات و تحقیقات خود در حوزه‌های مرتبط در قالب مقالات علمی، دعوت می‌نماید. شایان ذکر است این همایش دارای تاییدیه پایگاه علوم جهان اسلام (ISC) با شماره مجوز 76009-00210 می‌باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس http://conf.gonbad.ac.ir/nmb2022 مراجعه فرمایید.

مهلت ارسال مقاله ها: 26 آذر ماه 1400

زمان برگزاری همایش: 14 بهمن ماه 1400