اطلاعیه شماره 2 ثبت نام پذيرفته‌شدگان رشته‌هاي مختلف تحصيلي آزمون سراسري سال 1400دانشگاه گنبد کاووس

1400/07/07

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 1400 (با آزمون – سوابق تحصیلی) دانشگاه گنبدکاووس

پیرو اطلاعیه شماره 1 به استحضار می رساند فرآیند ثبت نام غیر حضوری (اینترنتی) از روز شنبه مورخ 1400/07/10  مطابق با فایل راهنما امکان پذیر است; پذیرفته شده گرامی لازم است ابتدا فایل راهنما را به دقت مطالعه فرمائید، سپس اقدام به ثبت نام از طریق سامانه جامع دانشگاه گنبدکاووس به آدرس erp.gonbad.ac.ir  نمائید.

تذکر مهم: در سال های گذشته برخی پذیرفته شدگان با مراجعه به افراد غیرآشنا به فرآیندهای غیرحضوری(اینترنتی)، اقدام به ثبت نام نموده که فرد مسئول  بدون مطالعه دقیق فایل راهنما، بعضاً با نقص و یا عدم انجام مراحل مطابق با دستورالعمل، باعث گردیده فرآیند ثبت نام پذیرفته شده تکمیل نشود، لذا تاکید می گردد مسئولیت اشتباه در فرآیند ثبت نام بعهده شخص پذیرفته شده می باشد و دانشگاه مسئولیتی در خصوص اینگونه مشکلات و هزینه های پرداختی را ندارد.

دانلود فایل راهنما

لینک سامانه استعلام مدارک تحصیلی و تاییدیه تحصیلی آموزش و پرورش