اطلاعیه شماره (2) پذیرفته‌شدگان دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401

1401/06/12

پذیرفته‌شدگان محترم لازم است راهنمای ثبت‌نام غیرحضوری نو دانشجویان دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 دانشگاه گنبد کاووس را با دقت مطالعه کرده و سپس نسبت به ثبت‌نام غیرحضوری خود اقدام فرمایند. ضمناً زمان ثبت‌نام غیرحضوری از یکشنبه (1401/06/13) لغایت پنجشنبه (1401/06/17) می‌باشد.

ضمن تبریک به پذیرفته‌شدگان محترم دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 دانشگاه گنبد کاووس، به اطلاع می‌رساند ثبت‌نام در 2 مرحله غیرحضوری و حضوری انجام خواهد شد.

پذیرفته‌شدگان محترم لازم است ابتدا با مطالعه دقیق راهنمای ثبت‌نام غیرحضوری که در ذیل همین اطلاعیه آورده شده است و پس از اطمينان از تکميل مدارک مورد نياز نسبت به ثبت‌نام غیرحضوری اقدام نمایند. ضمناً مرحله حضوری (تحویل مدارک، تشکیل پرونده و ...) بزودی از طریق وبگاه دانشگاه و سایر روش‌های ارتباطی اطلاع رسانی خواهد شد.

📥 فایل راهنمای ثبت‌نام غیرحضوری نو دانشجویان دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 دانشگاه گنبدکاووس

📥 فرم مخصوص میانگین تعداد واحدهای گذرانده دانشجویان سال آخر دوره‌های کارشناسی

📥 فرم شماره 1 - تایید فارغ‌التحصیلان رتبه اول دوره کارشناسی

📥 فرم شماره 2 - مدرک کارشناسی و معدل

📥 فرم شماره 3 - فرم تعهد از فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر دوره کارشناسی

📌 نکاتی مهم درخصوص مدرک دانش‌آموختگی

1. تمامی پذیرفته‌شدگان میبایست اسکن اصل مدرک یا گواهی پایان تحصیلات دوره کارشناسی که در آن معدل و تاریخ دانش‌آموختگی تا 1401/06/31 قید شده باشد را بارگذاری نمایند؛
  2. پذیرفته‌شدگان رتبه اول لازم است، اسکن اصل فرم تایید فارغ‌التحصیلان رتبه اول دوره کارشناسی (فرم شماره 1) تایید شده دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی را بارگذاری نمایند؛
  3. پذیرفته‌شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل یا گواهی پایان تحصیلات کارشناسی نمی‌باشند، لازم است اسکن اصل فرم مدرک کارشناسی و معدل (فرم شماره 2) تایید شده دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی را بارگذاری نمایند؛
  4. آن دسته از پذیرفته‌شدگان نیمسال اول که همه واحدهای درسی آنان تا 1401/06/31با موفقیت به اتمام برسد ولی زمان اعلام فراغت از تحصیل آنان به هر علت (به شرطی که برای نیمسال اول سال تحصیلی 1402-1401 واحدی اخذ نکرده باشند و یا واحد درسی اخذ شده آنان به صورت معرفی به استاد باشد) تا تاریخ 1401/09/30 باشد، اسکن اصل فرم تعهد فراغت از تحصيل دانشجويان ترم آخر دوره كارشناسی (فرم شماره 3) را بارگذاری نمایند؛
  5. آن دسته از پذیرفته‌شدگانی که در زمان اعلام نتایج اولیه و تکمیل فرم انتخاب رشته‌های تحصیلی اینترنتی (مورخ 1401/06/10 لغایت 1401/06/13) دانشجوی سال آخر بوده‌اند و حداکثر تا تاریخ 1401/06/31دانش‌آموخته شده‌اند، دانشجوی سال آخر شناخته شده و لازم است اسکن اصل فرم مخصوص میانگین تعداد واحدهای گذرانده آنان براساس 0 تا 20 تا تاریخ 1400/11/30 با معدل ثبت شده را بارگذاری نمایند.
  6. پذیرفته‌شدگان دوره کارشناسی ناپیوسته لازم است اصل مدرک یا گواهی پایان تحصیلات دوره کاردانی را نیز بارگذاری نمایند؛

📌 نکاتی مهم درخصوص معافیت تحصیلی (مخصوص دانشجویان مرد مشمول نظام وظیفه)

1. • مشمولان می‌توانند با در دست داشتن کارنامه نهایی قبولی در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1401 به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک (پلیس +10) محل سکونت خود جهت صدور معافیت تحصیلی جدید مراجعه نمایند.

📞 شماره‌های تماس

• 017-33266700 (اداره پذیرش و ثبت‌نام - داخلی  4)
  • 017-33267507 (اداره پذیرش و ثبت‌نام - داخلی 4)