اطلاعیه ثبت نام پذيرفته‌شدگان استعداد درخشان دوره‌ کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1400دانشگاه گنبد کاووس

1400/09/07

راهنمای ثبت‌نام غیرحضوری نو دانشجویان دانشگاه گنبدکاووس را با دقت مطالعه کرده و سپس نسبت به ثبت‌نام غیرحضوری خود اقدام فرمایید.

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان استعداد درخشان دوره‌ کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1400دانشگاه گنبدکاووس، به اطلاع می رساند ثبت نام در دو مرحله غیرحضوری و حضوری انجام خواهد شد.

با درنظر داشتن شرايط خاص ناشي از بيماري ويروس كرونا، پذیرفته‌شدگان محترم لازم است ابتداً با مطالعه دقیق راهنمای ثبت نام غیرحضوری که در ذیل همین اطلاعیه آورده شده است و پس از اطمينان از تکميل مدارک مورد نياز  نسبت به ثبت نام غیرحضوری اقدام نمایند. ضمناً مرحله حضوری (تحویل مدارک، تشکیل پرونده و ...) بزودی از طریق وبگاه دانشگاه و سایر روش‌ها اطلاع رسانی خواهد شد. خواهشمند است از هرگونه مراجعه حضوری به دانشگاه خودداری فرمایید.

فایل راهنمای ثبت‌نام غیرحضوری نو دانشجویان دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1400 دانشگاه گنبدکاووس