انتخاب 3 عضو هیات علمی دانشگاه گنبدکاووس بعنوان پژوهشگر برتراستان گلستان

1400/09/16

در آئین اختتامیه هفته پژوهش و فناوری استان: پژوهشگران و فناوران برتر استان معرفی و از آنان تجلیل شد در این مراسم 3 عضو هیات علمی دانشگاه گنبدکاووس موفق به کسب رتبه پژوهشگر برتر استان گلستان شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در مراسمی که با حضورمعاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان  و روسای دانشگاه‌ها، موسسات و مراکز علمی و پژوهشی استان، به مناسبت هفته پژوهش و فناوری و تقدیر از پژوهشگران برتر استان در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار گردید.  اعضای هیات علمی دانشگاه گنبدکاووس نیز موفق به کسب رتبه پژوهشگر برتر استان شدند. در این مراسم دکتر محمد قلی زاده، عضو هیات علمی گروه شیلات دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی در گروه علمی علوم کشاورزی، دکتر حمیدرضا قزلسفلو عضو هیات علمی گروه علوم ورزشی و دکتر محسن محمدی خیاره، عضو هیات علمی گروه اقتصاد دانشکده علوم انسانی و علوم ورزشی در گروه علمی علوم انسانی  موفق به کسب رتبه پژوهشگر برتر استان شدند.