دانشجوی دانشگاه گنبدکاووس نفر اول مسابقه‌ی ملی "داستان‌نویسی چخوفی" شد.

1400/12/14

گروه و انجمن علمی دانشجویی زبان روسی دانشگاه تربیت مدرس با همکاری انجمن های علمی دانشجویی زبان روسی دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه اصفهان و انجمن ایرانی زبان و ادبیات روسی به مناسبت زادروز آنتون پاولویچ چخوف مسابقه ملی 'داستان نویسی چخوفی' را برگزار کردند.

برندگان مسابقه‌ی ملی "داستان‌نویسی چخوفی"، که به مناسبت ۲۹‌ ژانویه سالگرد تولد آنتون چخوف، نویسنده‌ی نامدار روس، برگزار شده بود، مشخص شدند.

در این مسابقه، که ۲۶ نفر از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌‌های کشور در آن شرکت داشتند، در نهایت سه اثر به شرح زیر برنده‌ی مقام‌های اول تا سوم شدند:

۱. نفر اول: خانم نرگس محمدی از دانشگاه گنبد کاووس با بازنویسی داستان "شوخی کوچک"

۲.نفر دوم: خانم مرضیه لطفی از دانشگاه تربیت مدرس با بازنویسی داستان "اتاق شماره‌ی ۶"

۳. نفر سوم: خانم سمیه ساکی از دانشگاه سمنان با بازنویسی داستان "جوراب آبی".

هیئت داوران همچنین از داستان‌های خانم‌ها سکینه نوروزی و هدیه قیدی و آقایان محمدجواد بوالحسنی و علی‌رضا نتاج‌انصار تقدیر کرد.