اطلاعیه تکمیلی ستاد بازگشایی دانشگاه در خصوص آموزش حضوری

1401/01/07

ضمن آرزوی سلامتی برای کلیه دانشجویان گرامی و تبریک سال جدید بدینوسیله پیرو تصمیمات ستاد ملی کرونا در خصوص آموزش حضوری دانشجویان مراتب ذیل جهت اطلاع دانشجویان ایفاد می‌گردد.

* کلیه کلاس‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) مطابق روال گذشته بصورت حضوری برگزار خواهد شد.

* با عنایت به ضرورت اسکان دانشجویان غیربومی و متقاضی خوابگاه؛ با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی آموزش، نحوه حضور دانشجویان دانشکده‌های دانشگاه گنبدکاووس به شرح ذیل می‌باشد:

الف- کلیه دانشجویان مقاطع (کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته) دانشکده‌های علوم کشاورزی و منابع طبیعی، دانشکده علوم پایه و فنی و مهندسی، دانشکده آزادشهر، دانشکده فنی و مهندسی مینودشت از تاریخ۱۴۰۱/۰۱/۲۰ لغایت ۱۴۰۱/۰۲/۱۶

ب- دانشکده علوم انسانی و علوم ورزشی از تاریخ ۱۴۰۱/۰۲/۲۴ لغایت ۱۴۰۱/۰۳/۱۸

ج- آموزش مجازی خارج از زمان حضوری (۱۴۰۱/۰۱/۲۰ لغایت ۱۴۰۱/۰۲/۱۶) برای دانشکده علوم انسانی و علوم ورزشی، و (۱۴۰۱/۰۲/۲۴ لغایت ۱۴۰۱/۰۳/۱۸) برای دانشکده‌های گروه الف برگزار خواهد شد.

توجه:
۱- متقاضیان بهره‌مندی از امکانات خوابگاهی مطابق برنامه آموزش حضوری به استثناء دانشجویان دانشکده علوم انسانی و علوم ورزشی می‌توانند جهت ثبت نام خوابگاه از تاریخ ۱۴۰۱/۰۱/۰۷ لغایت  ۱۴۰۱/۰۱/۱۵ مبادرت به ثبت نام نمایند. (مطابق فایل راهنما)

۲- متقاضیان بهره‌مندی از امکانات خوابگاه، ویژه دانشجویان دانشکده علوم انسانی و علوم ورزشی متعاقباً اعلام خواهد شد.

۳- اقامت در خوابگاه، حضور در کلاس و آزمایشگاه و سایر بخش‌های دانشگاه منوط به تکمیل واکسیناسیون با ارائه گواهی مربوطه می‌باشد. تبعات ناشی از عدم اقدام لازم بر عهده دانشجو خواهد بود.

۴- کلیه دانشجویان لازم است پرینت کارت واکسیناسیون خود را هنگام ورود به دانشگاه به‌همراه داشته باشند.

۵- کلاس‌های آموزش حضوری دانشجویان دانشکده آزادشهر و مینودشت در این نیمسال صرفاً در دانشگاه گنبدکاووس برگزار خواهد شد.

۶- جهت پاسخ گویی به سؤالات احتمالی در خصوص ثبت نام خوابگاه، دانشجویان گرامی می‌توانند از طریق شماره ۰۹۱۵۸۴۱۲۲۱۵ پیام ارسال نمایند.

معاونت آموزشی و پژوهشی - معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه گنبدکاووس

دانلود فایل راهنمای ثبت نام خوابگاه