قابل توجه دانشجویان گرامی ساکن خوابگاه ها

1401/01/21

*نکات بهداشتی
1-جهت تهویه دائم اتاق، پنجره های اتاق را کامل باز کنید و از بستن آن خودداری نمایید.

2-از صحبت کردن با یکدیگر در فاصله نزدیک و بدون ماسک اجتناب کنید.

3-قبل از ورود به اتاق دست‌های خود را با آب و صابون بشوئید.

4-از سرو غذا بصورت دسته جمعی بپرهیزید.

5-با توجه به توزیع غذا بصورت گرم و بسته بندی شده در صورت عدم مصرف حتماً در یخچال نگهداری شود.

6-غذاهای خارج شده از یخچال جهت مصرف مجدد باید بصورت کامل گرم شود و بلافاصله مصرف گردد.

7-از نگهداری طولانی مدت غذا در یخچال خودداری نمایید و در صورت عدم مصرف، پس از 12 ساعت دور ریخته شود.

8-در تمامی مکان های عمومی خوابگاه (راهرو،نمازخانه، آشپزخانه، سرویس بهداشتی) زدن ماسک الزامی می باشد.

9-لطفاً از تجمع و برگزاری دورهمی در اتاق ها خودداری نمایید.

10-رفت و آمدهای غیرضروری به بیرون را محدود کنید و جز در موارد بسیار ضروری از خوابگاه خارج نشوید.

11-به محض مشاهده علائم سرماخوردگی ( گلودرد، آبریزش بینی،سرفه و ...) موضوع را به مسئولین خوابگاه اطلاع دهید تا تمهیدات لازم جهت سلامتی شما اتخاذ گردد.

مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه گنبدکاووس
شماره تماس: 33289801-017