اعزام تیم‌های بدمینتون، دو میدانی و کاراته دانشگاه گنبد کاووس به مسابقات منطقه‌ای و کسب مقامات برتر.

1401/03/07

اعزام تیم‌های بدمینتون، دو میدانی و کاراته دانشگاه گنبد کاووس به مسابقات منطقه‌ای به ترتیب به میزبانی دانشگاه علم و فناوری بهشهر و دانشگاه مازندران و کسب مقام دوم انفرادی بدمینتون، مقام اول دو میدانی و مقام دوم و سوم کاراته.

تیم‌های بدمینتون، دو میدانی و کاراته دانشگاه گنبد کاووس به مسابقات منطقه ای به ترتیب به میزبانی دانشگاه علم و فناوری بهشهر و دانشگاه مازندران اعزام شدند.

تیم بدمینتون دختران دانشگاه به مسابقات منطقه‌ای به میزبانی دانشگاه علم و فناوری بهشهر در مورخ 1401/03/03 اعزام شدند و سرکار خانم سوگند امیری مقام دوم انفرادی در این رشته را کسب نمودند.

تیم دو میدانی دختران دانشگاه گنبد کاووس به مسابقات منطقه‌ای به میزبانی دانشگاه مازندران در مورخ 1401/03/05 اعزام شدند و موفق به کسب دو مدال طلا توسط سرکار خانم مهناز قرنجیک شد.

هم‌چنین تیم کاراته دختران دانشگاه گنبد کاووس به مسابقات منطقه‌ای به میزبانی دانشگاه مازندران در مورخ 1401/03/01 الی 1401/03/03 اعزام شدند و موفق به کسب مقام دوم توسط سرکار خانم درسا بدیعی و مقام سوم توسط سرکار خانم عطیه غلامی شدند.