صعود تیم کوهنوردی دانشگاه گنبدکاووس به قله ۵۱۶۵ متری آرارات ترکیه

1401/05/08

تیم کوهنوردی دانشگاه قله آرارات کشور ترکیه را فتح کرد . این تیم با به اهتزاز در آوردن پرچم دانشگاه، افتخاری دیگر برای دانشگاه گنبدکاووس کسب نمود .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: آقایان مسعود قره جانلو، مهدی ارجمند و یحیی مصطفی لو اعضای تیم کوهنوردی دانشگاه گنبدکاووس موفق شدند به قله ۵۱۶۵ متری آرارات ترکیه صعود کنند.

گفتنی است؛ تیم کوهنوردی دانشگاه  پیش از این با تلاش های خود توانسته بود به ارتفاعات مطرح داخل کشور مانند دماوند، سبلان و ... صعود کند که با دست یابی به فتح قله آرارات ترکیه زمینه های اولیه برای صعود به سایر ارتفاعات بین المللی فراهم خواهد شد.

کوه آرارات کشور: ترکیه

موقعیت: شمال شرقی ترکیه

ارتفاع: 5165 متر

اولین صعود: در سال 1829 توسط فردریچ پاروت اهل روسیه

زمان مناسب صعود: تیر و مرداد وشهریور

کوه آرارات ( 5165 متر) به زبان ترکی (آغری داغ) واقع در شمال شرقی کشور ترکیه (استان آغری) در مرز جمهوری اسلامی ایران، جمهوری آذربایجان و ارمنستان واقع شده است، کوه آرارات یا کوه آغری بزرگ مرتفع ترین نقطه کشور ترکیه است.

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به اعضای تیم کوهنوردی و جامعه دانشگاه گنبدکاووس تبریک عرض می نماید.