پیام ریاست دانشگاه گنبدکاووس به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

1401/06/30

ضمن بزرگداشت هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر آن دوران غرورآفرین؛ مسرورانه آغاز سال جدید تحصیلی را به جامعه دانشگاهیان به ویژه دانشجویان معزز دانشگاه‌ گنبدکاووس تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.
همه ساله ماه مهر، بهار دانش و شکوفایی استعدادهاست. آغاز سال تحصیلی، تجدید حیات دوباره دانشگاه و شور و هیجان مجاهدت در عرصه دانش و فناوری است. بی شک استمرار حرکت رو به توسعه و تعالی انقلاب اسلامی مستلزم حضور جوانانی است که به علم و دانش مجهز بوده و در کارزار مقابله با هجمه‌های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی جهان امروز، صیانت از عزت و جایگاه میهن اسلامی را برعهده گیرند.
امید است که در این سال جدید تحصیلی، به یاری خدا و با انگیزه هرچه بیشتر، با همبستگی و انرژی و تلاش افزون‌تر، با راهنمایی استادان فرهیخته و صبور خود، در مسیر تعالی و اوج گرفتن به سوی قله های توانایی، معنویت و پیشرفت قدم بردارید.

دکتر ابوالفضل طهماسبی