اطلاعیه شماره (2) ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته

1401/07/11

قابل توجه پذیرفته‌شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1401 دانشگاه گنبدکاووس

پیرو اطلاعیه شماره 1 به استحضار می‌رساند فرآیند ثبت‌نام غیر حضوری (اینترنتی/آنلاین) از روز یکشنبه مورخ 1401/07/10 مطابق با فایل راهنما امکان پذیر است؛ پذیرفته‌شده گرامی لازم است ابتدا فایل راهنما را به دقت مطالعه کرده و سپس اقدام به ثبت‌نام از طریق سامانه پذیرش دانشگاه گنبد کاووس به آدرس https://erp.gonbad.ac.ir/stdnew نمائید.

تذکر مهم: در سال‌های گذشته برخی پذیرفته‌شدگان با مراجعه به افراد نابلد به فرآیندهای ثبت‌نام غیرحضوری (اینترنتی/آنلاین)، اقدام به ثبت‌نام نموده که بدون مطالعه دقیق فایل راهنما، بعضاً با نقص و یا عدم انجام مراحل مطابق با دستورالعمل، باعث گردیده فرآیند ثبت‌نام پذیرفته شده تکمیل نشود، لذا تاکید می‌گردد مسئولیت اشتباه در فرآیند ثبت‌نام به عهده شخص پذیرفته‌شده می‌باشد و دانشگاه مسئولیتی در خصوص اینگونه مشکلات و هزینه‌های پرداختی را ندارد.

🔰 سامانه پذیرش دانشگاه گنبد کاووس 🔰

🔰 فایل راهنمای ثبت‌نام غیرحضوری 🔰