نشست هم‌اندیشی اساتید دانشگاه با موضوع گرامیداشت آغاز سال تحصیلی برگزار شد.

1401/07/11

نشست هم‌اندیشی اساتید دانشگاه با موضوع گرامیداشت آغاز سال تحصیلی در روز یکشنبه مورخ 1401/07/10 با حضور هیئت رئیسه دانشگاه و اعضای هیئت علمی در سالن حکمت دانشگاه برگزار گردید.

در این نشست بعد از قرائت قرآن کریم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران به ترتیب دکتر فخیره معاونت دانشجویی و فرهنگی، دکتر ستاریان معاونت آموزشی و پژوهشی، حجت الاسلام رجبی مسئول دفتر نهاد رهبری و دکتر طهماسبی ریاست دانشگاه در ارتباط با گرامیداشت آغاز سال تحصیلی جدید و شروع حضوری شدن کلاس‌ها به بیان نقطه نظرات پیرامون مسائل مرتبط پرداختند.

دکتر طهماسبی ضمن بیان فعالیت‌ها و اقدامات صورت گرفته در خصوص حضوری شدن دانشگاه‌ها، خواستار ضرورت تعامل بیشتر اعضای هیئت علمی با دانشجویان شد.

در پایان جلسه نیز حاضران نظرات خود را اعلام کردند.