بازدید مدیر کل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداري گلستان و معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس از دانشگاه گنبدکاووس

1401/08/21

دکتر هادی احمدی مدیر کل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداري گلستان و دبیر کمیسیون دانشجویی شورای تامین و مهندس مهدی دهرویه معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در روز شنبه مورخ 1401/08/21 از دانشگاه گنبدکاووس بازدید و در جلسه هیات رئیسه دانشگاه شرکت کردند.

دکتر هادی احمدی مدیر کل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداري گلستان و دبیر کمیسیون دانشجویی شورای تامین و هیئت همراه او و مهندس مهدی دهرویه معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در روز شنبه مورخ 1401/08/21 از دانشگاه گنبدکاووس بازدید و در جلسه هیات رئیسه دانشگاه شرکت کردند.

دکتر احمدی با تاکید بر استمرار آگاهی بخشی و اغناسازی جامعه دانشگاهی و جهاد تبیین نسبت به اتفاقات اخیر در کشور و بررسی  نقشه‌های شوم دشمنان انقلاب اسلامی برای اهداف پشت پرده، از ظرفیت‌های علمی، پژوهشی و برنامه‌ريزي جامعه دانشگاهي جهت آموزش و پرورش دانشگاهيان سخن گفت.

این بازدید با هدف نظارت بر حسن اجرای امور در محیط‌های دانشجویی و پیشگیری از وقوع مشکلات اجتماعی صورت گرفت.