معاون آموزشی وزیر علوم : برای رفاه حال دانشجویان و تماشای بازی تیم ملی فوتبال، کلاس‌های درس دانشجویان از ساعت ۱۴ فردا دوشنبه ۳۰ آبان تعطیل شدند

1401/08/29

معاون آموزشی وزارت علوم گفت: در راستای رفاه حال دانشجویان و با توجه به علاقمندی دانشجویان برای تماشای دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی، کلاس‌های درس دانشگاه های دولتی و غیر دولتی کشور فردا دوشنبه ۳۰ آبان ماه از ساعت ۱۴ تعطیل شدند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر قاسم عموعابدینی گفت: بر اساس تصویب شورای عالی برنامه‌ریزی، در راستای رفاه حال دانشجویان و با توجه به علاقمندی دانشجویان برای تماشای دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی فوتبال، دانشگاه های کشور فردا از ساعت ۱۴ تعطیل شدند.

عمو عابدینی گفت: برای جبران کلاس های روز مذکور، جلسات جبرانی توسط دانشگاه‌ها برگزار خواهد شد.

گفتنی است: تیم ملی فوتبال ایران در اولین بازی خود در جام جهانی ساعت ۱۶:۳۰ روز دوشنبه ۳۰ آبان به مصاف انگلیس در گروه B جام جهانی ۲۰۲۲ قطر می‌رود.