جلسه توديع و معارفه مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه گنبدکاووس

1401/09/21

جلسه توديع و معارفه مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه در روز يكشنبه مورخ ١٤٠١/٠٩/٢۰ در سالن جلسات دانشکده علوم پایه و فنی مهندسی دانشگاه گنبد کاووس برگزار شد. این جلسه با حضور حجت الاسلام والمسلمین عمارلو (نماینده ولی فقیه در بسیج دانشجویی استان)، دکتر ابوالفضل طهماسبی (رئیس دانشگاه گنبدکاووس)، میثم زنگانه (جانشین و معاون بازرسی ناحیه بسیج دانشجویی استان)، رضا ممشلی (مسئول بسیج دانشجویی شهرستان)، جواد فرامرزی (مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان گلستان)، فرمانده‌  پایگاه‌های بسیج دانشجویی شهرستان و دانشجویان بسیجی دانشگاه گنبدکاووس برگزار شد.  در این جلسه از زحمات محمد نظری برسری مسئول اسبق حوزه بسیج دانشجویی قدردانی شد و میلاد سبحانی مسئول بسیج دانشجویی حوزه شهید طهرانی مقدم معرفی گردید.