برگزاری همایش بزرگ دیسک (دوره رفتارشناسی و شخصیت شناسی) در روز پنج شنبه 24 آذرماه 1401

1401/09/24

همایش بزرگ دیسک (دوره رفتارشناسی و شخصیت شناسی) در روز پنج شنبه 24 آذرماه 1401 در محل سالن آمفی تئاتر حکمت دانشکده علوم انسانی و علوم ورزشی برگزار شد. این مراسم با همکاری انجمن علمی دانشگاه به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش انجام شد. سخنران این مراسم سیدرضا آل طه با بیش از 19 سال تجربه تدریس و سخنرانی در داخل و خارج از کشور بود. ایشان در این همایش از ارتباطات موثر، روابط اجتماعی، کاهش تنش‌ها، کسب و کار، مدیریت و رهبری سخن گفت. این همایش 7 ساعت به طول انجامید.