کسب مقام اول و دوم فوتسال دانشجویان پسر و هفت سنگ مهارتی و بسکتبال سه نفره دانشجویان دختر در مسابقات هیئت ورزش‌های دانشگاهی

1401/09/26

مسابقات درون شهرستانی (هیئت ورزش‌های دانشگاهی) در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه 23 و 24 آذرماه 1401 به میزبانی دانشگاه گنبدکاووس و دانشگاه شمس برگزار شد. در این مسابقات دانشگاه گنبدکاووس مقام اول فوتسال پسران و مقام دوم هفت سنگ مهارتی و بسکتبال سه نفره دختران را کسب کرد.

مسابقات درون شهرستانی (هیئت ورزش‌های دانشگاهی) در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه 23 و 24 آذرماه 1401 به میزبانی دانشگاه گنبدکاووس و دانشگاه شمس برگزار شد. مسابقات فوتسال پسران در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه در دانشگاه شمس برگزار گردید که در این رقابت دانشگاه گنبدکاووس مقام اول، دانشگاه آزاد اسلامی مقام دوم و دانشگاه شمس مقام سوم را کسب نمودندف همچنین در مسابقات هفت سنگ مهارتی و بسکتبال سه نفره دختران که در روز پنج شنبه در سالن وحدت دانشگاه گنبدکاووس برگزار شد  دانشگاه آزاد اسلامی مقام اول و دانشگاه گنبدکاووس مقام دوم را کسب نمودند.