دومین دوره مسابقه موشک آبی برگزار شد.

1401/09/28

دومین دوره مسابقه موشک آبی در روز دوشنبه مورخ 1401/09/28 در محوطه دانشکده علوم پایه، فنی و مهندسی دانشگاه گنبدکاووس برگزار گردید. در این مسابقه تعداد 43 دانشجو در قالب 22 تیم شرکت داشتند. موشک والفجر با پرتاب 87 متر با کسب رتبه اول، موشک عقاب با پرتاب 69 متر با کسب رتبه دوم و موشک ذوالفقار با پرتاب 65 متر با کسب رتبه سوم برندگان مسابقه شدند. در پایان به تیم‌های برنده جوایز نقدی اهدا شد.

دومین دوره مسابقه موشک آبی در روز دوشنبه مورخ 1401/09/28 در محوطه دانشکده علوم پایه، فنی و مهندسی دانشگاه گنبدکاووس برگزار گردید. در این مسابقه تعداد 43 دانشجو در قالب 22 تیم شرکت داشتند.  موشک والفجر با پرتاب 87 متر با کسب رتبه اول، موشک عقاب با پرتاب 69 متر با کسب رتبه دوم و موشک ذوالفقار با پرتاب 65 متر با کسب رتبه سوم برندگان مسابقه شدند. در پایان به تیم‌های برنده جوایز نقدی اهدا شد.