مراسم گرامیداشت یوم الله 9 دی و سومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی

1401/10/13

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گنبدکاووس، مراسم گرامیداشت یوم الله 9 دی و سومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در روز یکشنبه مورخ 1401/10/11 در محل سالن آمفی تئاتر شهید چمران دانشکده علوم پایه، فنی و مهندسی برگزار گردید. سخنران این مراسم سردار ملک شاهکویی فرمانده سپاه نینوا استان گلستان بود. دراین مراسم دکتر طهماسبی رئیس دانشگاه گنبدکاووس ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان و تسلیت سالروز شهادت مظلومانه سردار دلها حاج قاسم سلیمانی به سخنان و تاکیدات مقام معظم رهبری در ارتباط با دانشگاهیان و قشر نخبگانی پرداخت و بیان داشت: دانشگاهیان  باید با نگاه بصیرتی نسبت به فتنه‌های روز جامعه و دسیسه‌های دشمنان برخورد نمایند. در ادامه برنامه سردار ملک شاهکویی فرمانده سپاه نینوا ضمن تبریک ایام الله 9 دی و سومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، به ابعاد و زوایای وقایع و حوادث اخیر کشور پرداخت و ضرورت دانست که این مسائل در بین اساتید و دانشجویان شفاف شود. ایشان بیان داشت: اگر در جریان امورات جامعه نباشیم قطع یقین در جهاد تبیین دچار مشکل خواهیم شد و در محاسبات و تاکتیک‌ها در جهت دشمن ضربه خواهیم خورد. در پایان مراسم دکلمه‌ای برای سردار دلها توسط یکی از دانشجویان دانشگاه قرائت گردید. هم‌چنین غبارروبی و عطرافشانی از گلزار شهدای خوشنام قبل از شروع مراسم صورت گرفت.