دانشگاه گنبدكاووس رتبه دوم توليد مقالات علمي كشور را كسب كرد.

1401/12/11

مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، گزارش بهـره‌وری دانشـگاه‌های کشـور در تولید مقالات علمی نمایه شده در این پایگاه را منتشر نمود. دانشگاه گنبدکاووس در این بررسی علمی و در ۲ بخش "سرانه مقاله تولیدی" اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها با ۱.۶۰۹ مقاله و در بخش "تعداد مقالات" هم با مجموع ۲۰۶ مقاله رتبه دوم را از آن خود کرد.

مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، گزارش بهـره‌وری دانشـگاه های کشـور در تولید مقالات علمی نمایه شده در این پایگاه را منتشر نمود. در مجموعه دانشگاه‌های جامع با قدمت زیر 20 سال که شامل 28 دانشگاه می‌باشد؛ به لحاظ تعداد کل مقالات تولید شده در پایگاه ISC، دانشگاه‌های ملایر، گنبدکاووس و گلستان در رتبه های اول تا سوم و دانشگاه‌های جیرفت، اردکان و بجنورد به ترتیب در رتبه سوم تا ششم قرار گرفتند و در شاخص سرانه مقالات اعضای هیأت علمی در دانشگاه‌های جامع با قدمت کمتر از 20 سال، دانشگاه های علوم انسانی و هنر حضرت معصومه، گنبدکاووس، اردکان، ملایر و تربیت حیدریه به ترتیب رتبه اول تا پنجم را از آن خود کردند. بدینوسیله دانشگاه گنبدکاووس کسب این موفقیت ارزشمند را به جامعه دانشگاهی تبریک عرض نموده و امید استمرار این افتخارات را دارد.

دانلود فایل گزارش بهره‌وری دانشگاه‌های کشور در تولید مقالات علمی نمایه شده در پایگاه ISC