سی و هفتمین نشست تخصصی مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری منطقه دو کشور برگزار شد.

1401/12/14

دکتر یحیی زاده مدیر روابط عمومی دانشگاه مازندران و دبیر منطقه 2 دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری، روابط عمومی را بازوی پرتوان و اتاق فکر وزارت علوم در برگزاری برنامه‌های هفته پژوهش کشوری و جشنواره‌ها خواند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه‌ گنبدکاووس، سی و هفتمین نشست تخصصی مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری منطقه دو کشور در روز یکشنبه،  مورخ 1401/12/14 در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه گنبدکاووس برگزار شد. دکتر یحیی زاده مدیر روابط عمومی دانشگاه مازندران و دبیر منطقه 2 دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری، روابط عمومی کل را بازوی پرتوان و اتاق فکر وزارت علوم در برگزاری برنامه‌های هفته پژوهش کشوری و جشنواره‌ها خواند. ایشان از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و استانداری حمایت ویژه خبرنگاران را خواستار شد. دکتر یحیی‌زاده از دستاوردهای روابط عمومی با برگزاری سی و هفت نشست، هشت جشنواره روابط عمومی، چهار جشنواره فیلم کوتاه، چاپ کتب و مجموعه مقالات با موضوع روابط عمومی و رسانه سخن گفت.  این جلسه با هدف  برنامه‌ریزی و برگزاری نهمین جشنواره روابط عمومی در اردیبهشت‌ماه و ایجاد بزرگترین پایگاه اطلاع‌رسانی منطقه به شکل مجازی توسط پیام‌رسان‌ها انجام شد. در ادامه جلسه دکتر طهماسبی با تقدیر و تشکر از فعالیت‌های ارزشمند منطقه دو کشور در حوزه روابط عمومی، از کم‌توجهی به اصحاب رسانه  با وجود تلاش بسیار در جهت از بین بردن اخبار کذب سخن گفت و روابط عمومی را یک هنر و استعداد ذاتی خطاب کرد. هر یک از حاضرین جلسه گزارشی از اقدامات صورت‌ گرفته را ارائه دادند. قبل از شروع جلسه غبارروبی از گلزار شهدای خوشنام دانشگاه انجام گرفت.