اولین جلسه هیئت رئیسه دانشگاه گنبدکاووس با حضور دکتر جعفریان سرپرست دانشگاه برگزار گردید.

1401/12/27

اولین جلسه هیئت رئیسه دانشگاه گنبدکاووس با حضور دکتر حجت الله جعفریان سرپرست دانشگاه گنبدکاووس در روز شنبه مورخ 1401/12/27 در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد؛ و طی حکمی جناب آقای مهندس امین سعیدی به سمت سرپرست دفتر حوزه ریاست ، روابط عمومی و روابط بین الملل دانشگاه گنبدکاووس منصوب گردید.

اولین جلسه هیئت رئیسه دانشگاه گنبدکاووس با حضور دکتر حجت الله جعفریان سرپرست دانشگاه گنبدکاووس در روز شنبه مورخ 1401/12/27 در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

🔸در این جلسه طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه جناب آقای مهندس امین سعیدی به عنوان سرپرست دفتر حوزه ریاست ، روابط عمومی و روابط بین الملل دانشگاه گنبدکاووس منصوب گردید .