جلسه تکریم و معارفه معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع انسانی دانشگاه گنبدکاووس برگزار شد.

1402/01/15

جلسه تکریم و معارفه معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع انسانی در روز سه‌شنبه مورخ 1402/01/15 در محل سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

جلسه تکریم و معارفه معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع انسانی در روز سه‌شنبه مورخ 1402/01/15 در محل سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه با حضور سرپرست دانشگاه، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از مدیران دانشگاه برگزار شد. در این مراسم جناب آقای دکتر حجت اله جعفریان سرپرست دانشگاه از زحمات صادقانه و تلاش‌های دلسوزانه جناب آقای دکتر مهدی ملاشاهی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع انسانی دانشگاه تقدیر نمود و در ادامه جناب آقای دکتر مجید محمد اسمعیلی را به عنوان معاون جدید در این سمت معرفی نمود.