دکتر مهرداد صدقی عضو محترم هیئت علمی دانشگاه گنبدکاووس چهره هنر سال در بخش طنز شد.

1402/01/28

دکترمهرداد صدقی عضو هیئت علمی دانشگاه گنبدکاووس از چهره‌های هنری طنز انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۱شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گنبدکاووس و  به نقل از روابط‌عمومی حوزه هنری، دومین شب تجلیل از چهره‌های هنری انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۱، شامگاه شنبه، ۲۶ فروردین‌ماه به تقدیر از چهره‌های سال در رشته‌های هنرهای تجسمی، ادبیات، طنز و ادبیات دفاع مقدس و ادبیات پایداری اختصاص داشت؛ مراسمی که با ضیافت افطاری و دورهمی هنرمندان انقلابی برگزار شد و طی آن چهره‌های برتر یکی پس از دیگری مورد تقدیر قرار گرفتند.

عباس حسین‌نژاد، مدیر دفتر طنز حوزه هنری به عنوان نخستین سخنران این برنامه با دعوت از سیدکمال هاشم‌زاده که اجرای دومین شب معرفی چهره‌های هنر انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۱ را به عهده داشت روی جایگاه حاضر شد و در مورد چگونگی انتخاب چهره بخش طنز این رویداد گفت: «دفتر طنز حوزه هنری برای انتخاب این چهره شورایی را تشکیل داد و در نهایت سه گزینه را مورد توجه قرار داد. نخستین گزینه برنامه «دی‌بی‌سی» بود و سپس برنامه «من لهجه دارم» که کاری از امید مهدی‌نژاد است که با تاکید بر هویت ملی و پاسداشت هنری بازخوردهای عمومی بسیاری داشته است اما در نهایت رمان «آب‌نبات نارگیلی» از مهرداد صدقی از مجموعه رمان‌های «آب‌نبات» ایشان که مخاطبان بسیاری دارد اتفاق نظر همه اعضای شورا بود. دانشگاه گنبدکاووس این موفقیت ارزشمند را به ایشان تبریک عرض نموده و از خداوند منان توفیقات روزافزون ایشان را خواستار است.

عباس حسین‌نژاد، مدیر دفتر طنز حوزه هنری به عنوان نخستین سخنران این برنامه با دعوت از سیدکمال هاشم‌زاده که اجرای دومین شب معرفی چهره‌های هنر انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۱ را به عهده داشت روی جایگاه حاضر شد و در مورد چگونگی انتخاب چهره بخش طنز این رویداد گفت: «دفتر طنز حوزه هنری برای انتخاب این چهره شورایی را تشکیل داد و در نهایت سه گزینه را مورد توجه قرار داد. نخستین گزینه برنامه «دی‌بی‌سی» بود و سپس برنامه «من لهجه دارم» که کاری از امید مهدی‌نژاد است که با تاکید بر هویت ملی و پاسداشت هنری بازخوردهای عمومی بسیاری داشته است اما در نهایت رمان «آب‌نبات نارگیلی» از مهرداد صدقی عضو محترم هیئت علمی از مجموعه رمان‌های «آب‌نبات» ایشان که مخاطبان بسیاری دارد اتفاق نظر همه اعضای شورا بود. دانشگاه گنبدکاووس این موفقیت ارزشمند را به ایشان تبریک عرض نموده و از خداوند منان توفیقات روزافزون ایشان را خواستار است.