بازدید سرپرست معاونت و مدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان از مجموعه دانشگاه گنبدکاووس

1402/02/09

روز جمعه 8 اردیبهشت 1402 جناب آقاي دكتر اردوان ارژنگ معاون محترم و جناب آقاي دكتر ابوالفضل دانشورمدیر کل محترم امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان از مجموعه دانشگاه گنبدكاووس بازديد كردند. اين بازديد با حضور سرپرست دانشگاه، معاونت و مدیر حوزه دانشجویی، معاونت آموزشی و پژوهشی و جمعي از مسئولين دانشگاهي انجام شد.

روز جمعه 8  اردیبهشت 1402 جناب آقاي دكتر اردوان ارژنگ معاون محترم و جناب آقاي دكتر ابوالفضل دانشور مدیر کل محترم امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان از مجموعه دانشگاه گنبدكاووس بازديد كردند. اين بازديد با حضور سرپرست دانشگاه، معاونت و مدیر حوزه دانشجویی، معاونت آموزشی و پژوهشی و جمعي از مسئولين دانشگاهي انجام شد.

دراین بازدید از خوابگاه‌های دانشجویی (خواهران و برادران)، مكان‌هاي ورزشي (سالن ورزشی وحدت، ایستگاه دوچرخه سواری، باشگاه‌های بدنسازی خواهران و برادران)، سلف سرویس این مرکز آموزش عالی  (با زيربناي سه هزار و  ۳۰۰ متر مربع و هزينه تقريبي ۱۵۰ میلیارد ریال) و مرکز مشاوره دانشگاه بازدید بعمل آمد. هم‌چنین  با حضور بر سر مزار ۲ شهید گمنام دانشگاه، عطرافشانی و غبارروبي انجام گرفت.

در این بازدید از کمبودها و نواقص خوابگاه‌های دانشجویی ، موتورخانه، تکمیل و تجهیز سلف سرویس مرکزی و توسعه امکانات ورزشی و تندرستی تبادل نظر شد. هم چنین در ارتباط با ساخت خوابگاه‌های متاهلی که رویکرد اصلی وزارت خانه و دولت در جهت ترویج قانون جوانی جمعیت می‌باشد پیشنهادهایی سازنده مطرح گردید.

هم‌چنین در این جلسه معاون محترم سازمان امور دانشجويان بیان نمود: وزارت علوم و دانشگاه‌های تابعه از همه ظرفیت‌های موجود، اعتبارات استانی و کمک‌های خیرین برای فراهم کردن شرایط تحصیل حضوری دانشجویان در جهت بهره‌مندی مطلوب از امکانات رفاهی مانند سلف سرویس‌ و خوابگاه‌ها را تاکید نمودند.

وي در ادامه افزود: این سازمان تلاش خواهد کرد کمبودها و نواقصی را که در این دو بخش (خوابگاه و سلف سرویس) وجود دارد مرتفع نماید.

خاطر نشان می‌گردد، دانشگاه دولتی گنبدکاووس که فعالیت آموزشی خود را از سال ۶۲، در قالب آموزشکده کشاورزی شروع کرده، اکنون حدود  سه هزار و ۵۰۰ دانشجو در 72 کُد رشته از مقطع کاردانی تا دکتری دارد.