جلسه تکریم و معارفه سرپرست جدید دفتر مدیریت امور پژوهشی و فناوری دانشگاه گنبد کاووس برگزار گردید.

1402/02/19

جلسه تکریم و معارفه سرپرست جدید دفتر مدیریت امور پژوهشی و فناوری دانشگاه گنبدکاووس در روزشنبه مورخ 1402/02/16 در محل سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه با حضور سرپرست دانشگاه و جمعی از مسئولین و کارشناسان دانشگاه برگزار شد.

جلسه تکریم و معارفه سرپرست جدید  دفتر مدیریت امور پژوهشی و فناوری دانشگاه گنبدکاووس در روزشنبه مورخ 1402/02/16 در محل سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه با حضور سرپرست دانشگاه و جمعی از مسئولین و کارشناسان دانشگاه برگزار شد. در  این جلسه جناب آقای دکتر حجت اله جعفریان سرپرست دانشگاه گنبدکاووس، دکتر محمد فرهنگی عضو هیات علمی گروه شیلات دانشکده کشاورزی را به عنوان سرپرست جدید این حوزه معرفی نمود و  از زحمات صادقانه و تلاش‌های دلسوزانه جناب آقای دکتر ابراهیم غلامعلی پور علمداری  تقدیر و تشکر نمودند.