وزیر علوم در اجلاس روسای دانشگاه ها در شیراز : علم، نور است و در وجود هر کسی که بروز و ظهور پیدا کند حتماً صدق و صفا در آن موج می‌زند

1402/02/23

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، محمدعلی زلفی گل روز پنج‌شنبه در آیین افتتاحیه اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فنآوری که در محل مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) در حال برگزاری است، با بیان اینکه صداقت ویژگی دانشگاهیان است، اظهار داشتند: به طوری که علم، نور است و در وجود هر کسی که بروز و ظهور پیدا کند حتما صدق و صفا در آن موج می‌زند.

ایشان در ادامه اظهار داشتند : دانش به انسان، توان آفرینش، قدرت کارآفرینی، هویت آفرینی، باور آفرینی، نیازآفرینی، فرهنگ آفرینی و ثروت آفرینی می‌ دهد. در این اجلاس سه روزه دکتر حجت ا.. جعفریان سرپرست دانشگاه گنبد‌کاووس ضمن حضور با برخی مسئولین وزارتی پیرامون نیازمندی ها ومشکلات دانشگاه دیدار و گفتگو داشتند.