جلسه تکریم و معارفه سرپرست جدید شورای نظارت ، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه گنبدکاووس

1402/03/28

جلسه تکریم و معارفه سرپرست جدید شورای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه گنبدکاووس در روز یکشنبه مورخ 1402/03/28 در محل سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه با حضور سرپرست دانشگاه و اعضای محترم هیات رییسه برگزار شد.

جلسه تکریم و معارفه سرپرست جدیدشورای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه گنبدکاووس در روز یکشنبه مورخ 1402/03/28 در محل سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه با حضور سرپرست دانشگاه و اعضای محترم هیات رییسه  برگزار شد.

در این جلسه جناب آقای دکتر حجت ا.. جعفریان سرپرست دانشگاه گنبدکاووس، سرکار خانم دکتر خدیجه آقایی را با حفظ سمت، به عنوان سرپرست جدید این حوزه معرفی نمود و از زحمات صادقانه و تلاش‌های دلسوزانه سرکار خانم دکتر معصومه نعیمی تقدیر و تشکر نمود.