جلسه سرپرست دانشگاه گنبد کاووس با مجمع نمایندگان شرق استان گلستان در مجلس شورای اسلامی در تهران

1402/04/05

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه در روز یکشنبه 1402/04/04 دکتر جعفریان سرپرست دانشگاه گنبدکاووس با حضور در دفتر کار نمایندگان شرق استان گلستان با آن ها دیدار و گفتگو نمودند.

در این دیدار پیرامون موضوعاتی از قبیل حل مشکلات دانشکده های اقماری ازادشهر و مینودشت، ارائه راهکارهای مناسب جهت تسویه بدهی های سال‌ ۱۴۰۱،اعتبارات دستگاه در بودجه ۱۴۰۳ ، پیگیری زیرساخت برخی از پژوهشکده های نظیر پژوهشکده مطالعاتی تحقیقات جنگل، آبزی پروری آب های لب شور در شرق استان گلستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .
در این دیدار مجمع نمایندگان محترم در مجلس شورای اسلامی از تلاش ها و پیگیری های مجدانه سرپرست دانشگاه در جهت رفع کمبود های دانشکده های اقماری ‌ و دانشگاه تقدیر نموده و قول حمایت و مساعدت ویژه در خصوص موارد مطروحه را دادند.