پیام تبریک سرپرست دانشگاه گنبد کاووس به مناسبت فرارسیدن عید سعید قربان

1402/04/08

عید قربان جشن رهایی از اسارت نفس و شکوفایی ایمان و سربلندی حضرت خلیل الرحمن (علیه السلام ) از آزمون سخت و سنگین الهی است که با دل کندن از تمامی تعلقات دنیوی و قربانی کردن نفس سرکش و گذشتن از خود و دلبستگی های خویش محقق گشته و پاک‌ترین عید مسلمانان را رقم زده است. این عید بزرگ، جلوه پرشکوه‌ترین ایثار و از خود گذشتگی و نشانه زیباترین تعبد انسان در برابر خالق بزرگ و یکتاست.

بدین وسیله عید قربان و جشن بزرگ تقرب عاشقان حق را به حضرت ولیعصر (عج الله تعالی فرجه الشریف)، مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، جامعه دانشگاهی و حوزوی و همه مردم شریف ایران تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و از خداوند متعال برای همه بزرگواران، سلامتی و سربلندی در مسیر تقرب الهی مسئلت دارم.

حجت ا... جعفریان
سرپرست دانشگاه گنبدکاووس