جلسه تکریم و معارفه سرپرست دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی وسرپرست گروه فناوری اطلاعات و خدمات رایانه ای دانشگاه گنبدکاووس

1402/04/19

صبح امروز دوشنبه مورخ 1402/04/19 مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشکده علوم کشاورزی ومنابع طبیعی و سرپرست گروه فناوری اطلاعات و خدمات رایانه ای دانشگاه گنبدکاووس در سالن جلسات حوزه ریاست با حضور دکتر جعفریان و اعضای هیات رییسه برگزار گردید .

در این جلسه حجت ا.. جعفریان سرپرست دانشگاه از زحمات دلسوزانه و خدمات ارزنده سی ساله دکتر آشورمحمد قره باش تجلیل و دکتر رحمان پاتیمار را به عنوان سرپرست دانشکده علوم کشاورزی و منابع طبیعی منصوب نمودند، در ادامه نیز از زحمات دکتر احمد جلیلی مدیر محترم گروه فناوری اطلاعات و خدمات رایانه ای دانشگاه تقدیر و آقای مهندس حسین منصوری  از یاوران علمی دانشگاه را به عنوان سرپرست جدید این حوزه معرفی نمودند.