مراسم تقدیر از کارمندان نمونه دانشگاه گنبد کاووس برگزار شد

1402/07/18

در این مراسم دکتر جعفریان ریاست دانشگاه گنبد کاووس از زحمات کارکنان که در یک سال اخیر، با فعالیت های ارزشمند خود در راستای تحقق برنامه های راهبردی دانشگاه گنبدکاووس اهتمام ورزیده اند تشکر و قدردانی نمود.

رئیس دانشگاه گنبد کاووس ادامه داد: کارمندان  دانشگاه همیشه با جان و دل در تلاش هستند تا بتوانند پاسخگوی دانشجویان باشند. از نظر ما تمام کارمندان نمونه هستند زیرا تمام تلاش خود را می‌کنند تا بتوانند بهترین خدمات را به دانشجویان ارائه دهند.

گفتنی است در پایان این مراسم رئیس دانشگاه گنبدکاووس با تقدیم لوح تقدیر از کارمندان نمونه تجلیل کرد